Glasslock Konik Dikdörtgen Cam Saklama Kabı 480 Ml

Ürün Kodu: D-MCRT048

340,00₺

Hızlı Teslimat: Bugün sipariş verirseniz yarın kargoda

Ürün Malzemesi Cam, PP Kapak, Silikon CivataÜrün Ölçüleri 156,5 mm x 107,5 mm x 65 mmÜrün Ağırlığı 385 Gr.Ürün Kapasitesi 480 Ml.Diğer Açıklamalar . Transparan kapak, şeffaf görünüme sahiptir.. Ürünlerin tasarımı sayesinde üst üste kompakt dizilim sağlar.. Glasslock Cam Saklama Kapları 4 tarafı kilitli, kaymaz ve hava geçirmez özellikleriyle güvenli kullanım sağlar.. TEMPERMAX teknolojisi, üstün mukavemete sahip olan Glasslock'a uygulanmıştır. Taklitlerinin aksine yüksek ısıl işleme tabi olmuştur.. Isıya dayanıklı, temperli cam saklama kaplarıdır.(-20°C'den 230°C'ye kadar ısıya dayanıklıdır.)

1. Kredi Kartı veya Banka Kartıyla Ödeme

Siparişlerinizin ödemesini gerçekleştirirken tüm kredi kartlarını kullanabilirsiniz. Ödeme sayfasında kart türünüze yönelik değişen taksitli ödemelerden faydalanabilir, taksitli alışveriş imkânı sunmayan bankaların kredi kartlarıyla tek çekim şeklinde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca bazı bankaların banka (hesap) kartlarının internet alışverişi özelliği bulunmaktadır. Ödemelerinizde bu kartlarınızı da kullanabilirsiniz. Banka (hesap) kartınızın internet alışverişini destekleyip desteklemediğini öğrenmek için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Ödemelerinizi kredi kartı veya banka kartınızla yapmak için kartınızın internet alışverişine açık olması gerekmektedir. İnternet alışverişine kapalı olan kartlar, ödeme sayfasında hata verecektir. Bu tür durumlarda bankanızla iletişime geçmeyi deneyin.

2. Havale / EFT Yoluyla Ödeme

Ödemelerinizi hesaptan hesaba para aktarım yani havale/eft yoluyla gerçekleştirebilirsiniz. Hesap numaralarımızı görmek için buraya tıklayın.

Havale: Aynı bankada bulunan hesaplar arası para aktarımıdır. Havale işlemini 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.
EFT: Farklı bankalar arasında bulunan hesaplar arası para aktarımıdır. EFT işlemini banka mesai saatleri içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

3. Kapıda Ödeme

Dilerseniz ödemelerinizi siparişinizi teslim alırken kurye görevlisine yapabilirsiniz. Kapıda ödeme yöntemini kullanan müşterilerden kargo firması 15,00 tl ücret almaktadır.

Sorunuz mu var? Bizimle iletişime geçin.

Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı.

Yorumlarınız bizim için değerli. Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız.

Siparişiniz onaylandıktan sonra aynı iş günü ya da 1 iş günü içerisinde kargoya verilir.(Kampanya dönemlerine göre bu süreye 2-3 iş günü eklenebilmektedir.)

Grev, lokavt, tabii afetler, ayaklanma, halk hareketleri, nükleer risk ve tehlike, savaş, istila, ihtilal, iç savaş, sabotaj ve yangın halleri gibi olağanüstü durumlarda, resmi ve idari tatil günlerinde ve alıcıdan kaynaklanan (adreste bulunmama, teslim alacak yetkilinin olmaması, alıcının adresten taşınmış olması, vb.) durumlarda teslimat süresi ve koşulları değişkenlik gösterebilir.

Siparişiniz kargoya verildiğinde takip süreci başlayacaktır. Siparişinizi takip etmek için gerekli kargo takip numarasına hesabınıza ait "Siparişlerim" sayfasındaki ilgili bölümden erişebilirsiniz.

Siparişinizi resimli bir kimlik ibraz ederek, imza karşılığı kargo görevlisinden teslim alabilirsiniz.

Lütfen ürününüzü teslim alırken kargo kutusunu açınız ve içeriğinin tam ve hasarsız olduğundan emin olunuz. Herhangi bir aksilik durumunda kargo görevlisine tutanak tutturarak ürünü geri gönderiniz. Müşteri Hizmetlerimiz size yardımcı olacaktır.

Teslimat sırasında bizzat kendinizin adreste bulunmaması halinde, siparişiniz teslimat adresinde bulunan kişiye, resimli kimliği kontrol edilip imzası alındıktan sonra teslim edilmektedir.

Teslimat anında adreste kimsenin bulunmaması durumunda ise, kargo şirketi görevlisi size bir haber notu bırakacaktır. Haber notunun bırakılması durumunda aynı adrese ikinci uğrama gerçekleşmeyecektir. Kargo firmasının belirttiği süre içinde siparişinizi kargo şubesinden teslim almalısınız.

Sipariş verdikten sonra teslim alacak kişi değiştirilememektedir.

 

 

İADE VE DEĞİŞTİRME POLİTİKASI - AKAYEV

akayev.com.tr üzerinden yapılan satışlar, UZAKTAN SATIŞLAR sınıfına girer ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği'nin hükümlerine tabidir. Satın alınan ürünlerin iade edilmesi konusundaki hususlar da bu kanun ve yönetmeliğin kapsamında değerlendirilmelidir. Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek istediğinizde izlemeniz gereken yol ve bilmeniz gerekenler şu şekildedir;

Siparişinizin size ulaştığı günü takip eden 14 (on dört) gün içerisinde iade talebinizi bize iletmenizi ve ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 gün içerisinde AKAYEV'e geri göndermenizi rica ediyoruz. 14 günü aşan bildirimlerde iade kabul edilmemektedir.

İade veya değişim talep edilen ürünlere ait görsellerin satisdestek@akayev.com.tr adresine eposta gönderilmesi gerekmektedir. Görsel gönderilmeyen iade ve değişim talepleri kabul edilmeyecektir.İade  taleplerinizi hesabım bölümünde bulunan siparişler bölümdeki iade sekmesinden gerçekleştirebilirsiniz.

İade edeceğiniz ürünü orijinal faturasıyla (aksi halde iadeniz işleme alınmayacaktır), paketi hasar görmemiş, kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş haliyle AKAYEV'in doğru adresini içerecek şekilde geri göndermeniz gerekmektedir.

Ürünün kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları bize iade ettiğiniz paketin içinde eksiksiz ve hasarsız bir şekilde bulunmalıdır.

İade edeceğiniz ürünü, anlaşmalı şirketimiz  Sürat Kargo ile karşı ödemeli olarak (1286698986 anlaşmalı kodu) ile AKAYEV'in adresine Asmalıevler mahallesi 6680 sokak no:18 Pamukkale/Denizli Türkiye içerecek şekilde geri göndermeniz gerekmektedir.

Sürat Kargo dışında herhangi başka bir kargo şirketi ile ürün iadesi yapılması halinde kargo ücreti gönderen tarafından karşılanmalıdır. Ürünün Sürat Kargo dışında başka bir kargo şirketi vasıtası ile iade edilmesi halinde kargo bedeli Akayev tarafından karşılanmayacaktır. 

İadenizi onaylamadan önce ürünle alakalı inceleme iade birimimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. İade etmek istediğiniz ürünün sağlam ve eksiksiz olması durumunda, iadeniz onaylanacak ve kredi kartınızdan çekilen tutar veya hesabımıza havale/eft yapmış olduğunuz tutar hesabınıza yatırılacaktır.

İadeniz onaylanmasının ardından size iadeniz ile ilgili durum bilgisi mail ile bildirilip ürün bedelinizin geri ödemesi yapılır. Ödemeyi havale/eft ile yaptıysanız hesabınıza para iadesi 10 (on) gün içerisinde yatırılacaktır. Ancak, banka hesap bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak sitemiz yetkililerine bildirmeniz gerekmektedir.

Ödemeyi kredi kartı ile yaptıysanız; kredi kartınıza yapılan iadenin ekstrenize yansıması, bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak ortalama iki ya da üç gün sürebilmektedir. Ödemeyi banka kartı ile yaptıysanız; bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak ortalama onbeş yada yirmi gün sürebilmektedir. Bu süreç her bankanın kendine özel uygulaması olup, AKAYEV'in bu süreçte herhangi bir müdahale hakkı bulunmamaktadır. İade işleminizin kredi kartı ekstrenize yansımasında yaşanan gecikme ile ilgili bankanızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

ÖZEL KOŞULLAR

Siparişiniz teslim edildiğinde, kargo yetkilisi eşliğinde paketinizi açmalı ürünü kontrol etmelisiniz. Özellikle ezilmiş, yırtılmış, açılmış veya ıslanmış paketlerde bunu yapmanız çok önemlidir. Beklenmedik bir durumda, sorunlu ürünle karşılaşırsanız paketi teslim almayıp kargo yetkilisine tutanak tutturarak kargo şirketi tarafından tarafımıza iade edilmesini sağlamanız gerekmektedir.

Orijinal ambalajı zarar görmüş, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde kullanımdan dolayı zarar görmüş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Müşteri, ürünü teslim aldığı andaki durumu ile geri vermekle ve kullanımdan kaynaklanan ticari kaybı ödemekle yükümlüdür.